water underfloor heating background blurred

RVS Verdeler


Met een ¾” poort en ontluchter op elke verdelerarm is spoelen, vullen en lucht verwijderen uit systemen tijdens de inbedrijfstelling eenvoudig.

Voordelen

icon

Betrouwbare prestaties

Strenge tests tijdens de productiefase zorgen ervoor dat het systeem betrouwbaar is en naar behoren presteert.

icon

Vervaardigd uit één stuk

De lasergeëtste, geborstelde type 304 austenitisch roestvrijstalen verdelers zullen goed presteren en er daarbij jarenlang goed uitzien.

icon

Keuze uit verschillende groepen

Verkrijgbaar in 2-12 groepen aan je eisen te voldoen

stainless steel manifold

Centrale besturingseenheid voor vloerverwarming systemen

Elke stromingsarm is uitgerust met een thermo-manometer, waardoor de druk snel en betrouwbaar kan worden getest. De Taconova stromingsmeters van 0-5 l/min leveren een nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte balancering van het vloerverwarmingssysteem. De ¾” Euroconus aansluitingen op de verdeler maken het gebruik van Warmups 16x2mm en 12x2mm pijpconnectoren mogelijk, evenals standaard connectoren van derden, waardoor je eenvoudig een oud systeem van derden kunt upgraden met de geavanceerde Warmup S3 verdeler en SMART™ regelingen.

De verdelerbeugels zijn voorzien van akoestische inserts om het bedrijfsgeluid tot een minimum te beperken en de Taconova debietmeters beschikken over de nauwkeurige en bewezen prestaties van de debietmetertechnologie die alleen bij Taconova verkrijgbaar is.

Garantie

Warranty

10 jaar garantie

De Warmup S3 verdeler is ontworpen voor eenvoudige installatie, ingebruikname en jarenlang probleemloos gebruik. Elke verdelerarm is gesmeed uit één stuk naadloos roestvrij staal en voorzien van hoogwaardige componenten voor een toonaangevende specificatie die wordt ondersteund door de Warmup garantie van 10 jaar.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Warmup pex-a pipe

Buizen

Kies uit 2 soorten buizen; PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT – afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

hydronic underfloor heating control centre

Bedradingscentrale

Alle water systemen hebben een regelcentrale nodig die samenwerkt met de thermostaten en de warmtebron, zoals een ketel of warmtepomp.

6ie smart wifi thermostat

Thermostaat

Het kiezen van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk werkt.

Get A Quote

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water-vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven