VLo-Range

VLo Econna-12 balkvloersysteem


Het VLo Econna-12 Balkenvloersysteem is een geoptimaliseerd water vloerverwarmingssysteem voor installatie met vloerlatten of balkenvloeren.

icon

Voor gebruik met balkenvloeren

Ideaal voor renovaties met name monumentaal panden.

icon

Verwarmingsbuis ingebouwd in de constructievloer

Snellere opwarmtijden zonder afwerklagen.

icon

Eén universeel paneeltype

Panelen hebben geribbelde uitgangen voor een snelle installatie.

Perfect voor renovatieprojecten van monumentale woningen en gebouwen

De VLo Econna-12 van Warmup is speciaal ontworpen voor gebruik over zowel latten- als balkenvloeren, zodat de ruimte ertussen vrij blijft voor isolatiemateriaal en andere voorzieningen. Dankzij het lage profiel is het de perfecte keuze voor stralingswarmte bij renovatieprojecten in klassieke huizen.

De energiezuinige technologie van de Econna-12 kan aanzienlijk besparen op je energierekening en kan gebruikt worden met een traditionele ketel of warmtepomp. Het vernieuwde ontwerp heeft geresulteerd in een nog efficiënter verwarmingssysteem dat waar voor zijn geld biedt en snel te installeren is.

Diffusielaag voor gelijkmatige warmteverspreiding

Het VLo Econna-12 balkenvloersysteem maakt een snelle installatie mogelijk dankzij de droge installatiemethode zonder dekvloer en het ontwerp van de panelen uit één stuk. De slanke 22 mm dikke panelen met een ingebouwde laag diffusiefolie zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat er geen warme of koude plekken ontstaan.

Het vlakke ontwerp van de Econna-12 maakt gebruik van een verwarmingsbuis van 12 mm die in de structurele vloer is ingebouwd, zodat de vloerafwerking niet oververhit raakt. De 22 mm spaanplaatpanelen kunnen worden geïnstalleerd over panlatten of dwarsbalken met een hartafstand tot 600 mm en hebben een geribbelde uitgang voor een gemakkelijke overgang naar het volgende paneel. De universele panelen hoeven niet gestreken te worden en houden de verwarmingsbuizen in de optimale positie; je hoeft alleen maar de planken te lijmen en vast te schroeven, de buizen in de groeven te plaatsen en er een laag van 6 mm op aan te brengen voordat je de vloerafwerking aanbrengt.

Garantie en waarborg

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je de vloerverwarmingsbuis tijdens de installatie per ongeluk beschadigt, retourneer hem dan naar Warmup en we vervangen hem gratis door dezelfde maat en hetzelfde merk buis.
Warranty

Levenslange beperkte garantie

De lengte van de garantieperiode hangt af van het type buis dat je kiest. Als je dit systeem installeert met de Warmup PE-RT buis, krijg je een beperkte levenslange garantie op de buis.

Het volledige systeem bestaat uit de onderstaande producten

PERT12mm

Warmup PE-RT buis 12mm

Warmup PE-RT buis (Polyethyleen met verhoogde temperatuurbestendigheid). Het Buis garandeert lekvrije prestaties met een gladde inwendige structuur voor een betere doorstroming, minder drukverlies en afzetting.

Element

Element WiFi Thermostaat

De Element WiFi-thermostaat van Warmup is ontworpen met eenvoud en stijlvolle functionaliteit in gedachten. Hij brengt energiezuinige verwarmingsregeling naar alle vloerverwarmingssystemen

Get A Quote

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven