bathroom collection background blurred
underfloor and wall heating in bathroom

Wandverwarming


Maak van je badkamer de gezelligste ruimte in huis met het innovatieve wandverwarmingssysteem van Warmup.

StickyMat 3D wall heating

StickyMat 3D voor luxe verborgen wandverwarming

Het gebruik van wandverwarming naast een Warmup vloerverwarming is de toekomst van energiezuinige woningverwarming en het StickyMat 3D wandverwarmingssysteem is voorzien van geavanceerde stralingstechnologie om het comfort en de warmte in je badkamer te verbeteren. Of je nu een bestaande ruimte renoveert of verwarming specificeert voor een nieuwbouwproject, een elektrische wandverwarming is ideaal om koude, betegelde muren op te warmen en een vleugje luxe aan je badkamer of natte ruimte te geven.

underfloor and wall heating in bathroom

Perfect voor het verwarmen van vochtige ruimtes met beperkte vloerruimte

Ons unieke wandverwarmingssysteem is ideaal als je het verwarmde oppervlak van een kamer wilt uitbreiden als er weinig vloeroppervlak beschikbaar is en als je een systeem in je badkamer installeert, zijn traditionele grote radiatoren niet meer nodig, waardoor je veel meer ontwerpvrijheid hebt. De zachte warmte die het systeem produceert is ideaal voor een voorverwarmde inloopdouche en verandert je badkamer in je eigen persoonlijke spa.

StickyMat 3D

Verkrijgbaar in verschillende maten en eenvoudig te gebruiken

Het StickyMat 3D Systeem heeft de vorm van een elektrische verwarmingsmat met een zelfklevende achterkant die eenvoudig door een gekwalificeerde monteur aan de muur bevestigd kan worden. Als het eenmaal is aangesloten en getest door een elektricien, kan het systeem direct worden betegeld met wandtegels naar keuze. Het systeem kan worden aangesloten op je bestaande vloerverwarmingsregelaar voor echt gebruiksgemak.

Het wandverwarmingssysteem is verkrijgbaar in matten van 200 W/m² – voor de snelste opwarmtijd voor je kamer en kan worden gekocht in vier verschillende maten, voor verwarmingsoppervlakken van 0,5m² – 2m².

water drops

Voorkomt condensvorming op badkamermuren

Wandverwarming helpt de typische condensvorming op badkamermuren tegen te gaan, waardoor de ruimte droger en frisser blijft. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er minder schimmelvorming optreedt in de verwarmde ruimtes, waardoor de sfeer in je badkamer of natte ruimte aanzienlijk verbetert.

Technische informatie

Documentatie
Technische specificaties
Get A Quote

De perfecte badkamerervaring creëren

Warmup’s collectie van elektrisch verwarmde handdoekrekken biedt een stijlvol ontwerp en geweldige functionaliteit en is het perfecte accessoire voor de badkamer.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven