Warmup Praktijkvoorbeelden


Het projectteam van Warmup werkt samen met architecten, aannemers, ingenieursbureaus, bouwers en ontwikkelaars aan projecten van elke schaal. Bekijk hieronder enkele van onze projecten.

Kingscourt
In deze verzameling luxe appartementen in Bath werden onze energiebesparende elektrische vloerverwarmingssystemen geïnstalleerd.
bathroom toilet floor heating system using DCM-PRO
Warmup DCM-PRO systeem installatie door Thomas in uitzending van Eigen Huis en Tuin op RTL 4 Eigen en nu te bekijken via YouTube.
ch52
Simon Allsop en zijn gezin wonen al meer dan twintig jaar in hun huis in Worcestershire en wilden hun keuken moderniseren en veranderen van een eenvoudige bijkeuken in het ware hart van het huis.
De Warmup Folieverwarming is geïnstalleerd in dit inspirerende renovatieproject voor een slaapkamer en versterkt het gevoel van luxe en comfort in de kamer.
Deze luxe thuis-wellness is omgebouwd met het DCM-PRO verwarmd ontkoppelingssysteem om snelle en efficiënte verwarming in de hele kamer te leveren.
Tiny Estate
Een elektrische vloerverwarming van Warmup heeft stralingswarmte en een eigentijdse stijl gebracht in dit ontzagwekkende renovatieproject in Warwickshire.
Sevenoaks Kostschool
Deze historische school in Engeland kreeg een 21e-eeuwse make-over met twee verschillende elektrische vloerverwarmingsoplossingen van Warmup.
Warmup’s Foil Heater is used as the primary heating source in this inspirational and innovative floating home in Chichester, UK
Warmup Folieverwarming wordt gebruikt als de primaire verwarmingsbron in deze inspirerende en innovatieve drijvende woning in Chichester, Verenigd Koninkrijk.
battersea-reach
Warmup voegt een vleugje comfort toe aan een luxe penthouse in dit project. Bewoners kunnen nu genieten van comfortabel wonen in een benijdenswaardige omgeving met pittoreske tuinen.
fullham-reach
Dit project ligt aan de rivier de Thames en heeft een prachtig uitzicht. Het is leven aan de rivier in Londen op zijn best, met het maximale comfort van de vloerverwarming van Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven