electric underfloor heating background blurred

SPM-StickyMat


SPM-StickyMat vloerverwarmingsmat, bestaat uit een dunne kabel van 2,5 mm die op een zelfklevend glasvezelnet is gelijmd en direct onder tegels wordt gelegd. De vloer hoeft niet te worden opgehoogd en kan worden gebruikt als hoofdverwarming.

Voordelen

icon

Geen verhoging van vloerniveaus

De dunste dubbele fluorpolymeer gecoate verwarmingsdraad - 1,8 mm

icon

Duurzaam

Stevig glasvezelnet met drukgevoelige lijm, voor de snelste en veiligste installatie

icon

Snelle installatie

Rol de mat eenvoudig uit met voorgeplaatste draad

interior with kitchen and dining room using StickyMat

Voor welk project is een vloerverwarmingsmat ontworpen?

Het StickyMat-systeem is ideaal voor installaties in regelmatig gevormde ruimtes, waar de 0,5 m brede matten snel in parallelle banen over de vloer kunnen worden uitgerold.

Als je van plan bent om vinyl, tapijt, hout, tegels of een andere vloerafwerking te gebruiken die geschikt is voor vloerverwarming, dan kan (en moet, in sommige gevallen zoals bij pvc of tapijt) het systeem worden ingebed in een egaline om een vlak en horizontaal vloeroppervlak te creëren om overheen te leggen.

Als alternatief biedt het Folieverwarmingssysteem een volledig droge constructie waarvoor geen egalisatiemiddel nodig is (tenzij het onder een tegelvloer wordt gebruikt). Of, als de ruimte onregelmatig gevormd is (geen vierkante of rechthoekige vorm), of als er meerdere permanente voorzieningen zijn (zoals een badkamer met toiletten, baden, wastafels en meer), dan is het losse kabel systeem van Warmup de meer geschikte oplossing.

Geschikt voor alle vloerbedekkingen

Het StickyMat systeem kan gebruikt worden met alle vloertypes die geschikt zijn voor vloerverwarming, of je nu kiest voor pvc, laminaat, vinyl, tapijt, tegels of andere vloerbedekkingen. De compatibiliteit met alle vloerbedekkingen en het feit dat StickyMat je vloer niet zichtbaar hoger maakt, maakt het tot het ideale systeem voor renovatieprojecten – vergeet alleen niet om bij je vloerleverancier te controleren of het vloertype waarvoor je wilt gaan compatibel is met het StickyMat-systeem.

Hoe werkt de StickyMat?

StickyMat is verkrijgbaar in twee verschillende vermogensvarianten; 150W/m2 en 200W/m2, dus ideaal voor gebruik als hoofdverwarming en in ruimtes met een hoog warmteverlies zoals serres.

150W/ m2 – vermogensvariant kan primaire verwarming leveren in goed geïsoleerde ruimtes. Isolatieplaten houden de warmte langer vast in de ruimte. En nog belangrijker, ze voorkomen warmteverlies naar beneden. De 150W/m2 StickyMat kan op zowel houten als betonnen ondervloeren worden gelegd.

200W/ m2 – vermogensvariant is het meest geschikt voor kamers of ruimtes met een hoog warmteverlies, zoals serres. Zorg ervoor dat je een warmteverliesberekening uitvoert om de verwarmingseisen van de ruimte te bepalen. Dit is vooral het geval als je overweegt om een vloerverwarmingssysteem te gebruiken als primaire warmtebron onder tegels in een ruimte met een hoog warmteverlies.

StickyMat installation

Snelle installatie

Het StickyMat-systeem bestaat uit een dunne draad van 2,5 mm die gelijkmatig is verdeeld en met drukgevoelige lijm op een glasvezelnet is geplakt. De drukgevoelige kleefstof bindt de matten stevig aan de vloer, houdt ze vlak en zorgt ervoor dat de tegellijm zonder haperen wordt aangebracht, terwijl de matten indien nodig gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

De matten kunnen snel over de vloer uitgerold worden, wat de installatietijd met 35% verkort – voor een echt snelle en veilige methode om elektrische vloerverwarming te installeren. De ultradunne verwarmingskabel is dubbel geïsoleerd met een geavanceerde kern van fluorpolymeer, waardoor hij ongelooflijk duurzaam en sterk is en er gemakkelijk vloerbedekking overheen gelegd kan worden.

Bij het installeren van het StickyMat systeem kan flexibele tegellijm en egaline nodig zijn. Het StickyMat systeem is BEAB Approved en CE gemarkeerd en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor ultieme gemoedsrust.

Garantie en waarborg

Warranty

SafetyNet installatiegarantie

Als je het verwarmingssysteem per ongeluk beschadigt tijdens de installatie, stuur het dan terug naar Warmup en we vervangen het gratis door een ander verwarmingssysteem van hetzelfde merk en model.
Warranty

Levenslange beperkte garantie

Dit product wordt geleverd met levenslange garantie. We hebben het volste vertrouwen in de standaard van onze producten.

Technische informatie

Documentatie
Technische specificaties
Werkspanning 230V: 50Hz
Breedte 500mm (0.5 meter)
Dikte mat 2,5mm
Binnen-/buitenisolatie Advanced fluorpolymeer (ETFE)
Vermogen 150 W/m² en 200W/m²
Lengte stroomkabel 3m
Keurmerken EUFH heating mat approvals  EUFH heating mat approvals  EUFH heating mat approvals

Vloeropbouw

Ook heb je nodig

Thermostaat

Het kiezen van het juiste regelsysteem is cruciaal om ervoor te zorgen dat je verwarmingssysteem optimaal, efficiënt en eenvoudig werkt.

ultralight

Isolatieplaten

Het gebruik van isolatieplaten bij vloerverwarming vermindert de opwarmtijd en de gebruikskosten aanzienlijk.

Warmup Primer

Ideaal voor gebruik vóór het leggen van Warmup Peel and Stick systemen, egaliseermiddelen en tegellijmen.

Get A Quote

Ontvang vandaag nog een gratis offerte

Ontdek het perfecte elektrische vloerverwarmingssysteem voor jouw huis, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle installatietijden.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven