Onze missie

Warmup is een Brits/Duits onderzoeksgericht bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve verwarmingsoplossingen die energiezuinige warmte in het leven van onze klanten brengen. We willen het wereldwijde gebruik van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen stimuleren door onze toewijding aan onderzoek, productinnovatie en uitzonderlijke service. We willen de manier veranderen waarop mensen hun huizen verwarmen door verwarmingssystemen te ontwikkelen die slimmer en gebruiksvriendelijker zijn en tegelijkertijd een lager energieverbruik en luxueus comfort bieden. Met onze stralingswarmtetechnologieën werken we aan een schonere, duurzamere toekomst voor ons allemaal. Warmup won de Queen’s Award for Enterprise for International Trade, 2020.

Waarom vloerverwarming?

Vloerverwarming is een schonere, efficiëntere manier om een huis te verwarmen. Onze collectie water- en elektrische vloerverwarmingen hebben minder energie nodig om een ideale temperatuur te bereiken dan traditionele verwarmingssystemen, waardoor je geld bespaart op je verwarmingsrekeningen.

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte om warmte in een kamer te verspreiden. Stralingswarmte is de manier waarop de zon de aarde verwarmt, waarbij de nadruk ligt op het rechtstreeks opwarmen van de voorwerpen en mensen in de kamer, in plaats van alleen de lucht op te warmen zoals bij centrale verwarmingssystemen. Dit proces bevordert een duurzame benadering van energieverbruik met behoud van hetzelfde comfortniveau.

Onze systemen maken ook responsieve verwarming in zones mogelijk; een flexibele, meer gepersonaliseerde verwarmingsoplossing voor de moderne woning. Met gezoneerde verwarming kun je ‘s ochtends alleen de badkamer of keuken verwarmen zonder de verwarming voor het hele huis aan te zetten, waarbij elke zone zijn eigen verwarmingsregelaar heeft. Al onze verwarmingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in kamers van alle groottes en projecten van alle soorten.

Warmup’s Directeur, Andrew Stimpson

Onze belofte

We zetten ons in om uitzonderlijke service en ondersteuning te leveren aan al onze klanten en partners en streven ernaar om dit te bereiken door middel van onze benadering van productinnovatie op basis van onderzoek en ontwikkeling. Onze energie-efficiënte systemen worden vertrouwd door huiseigenaren, installateurs, architecten en M&E-adviseurs over de hele wereld; optimaal ontworpen en in bedrijf gesteld om precies zo te werken als het hoort - levenslang. Dat is de Warmup belofte.

Bekroonde verwarmingsoplossingen met toonaangevende accreditaties.

Onze vloerverwarming systemen en accessoires leveren energiezuinige warmte voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en bieden echt gebruiksgemak en een probleemloze installatie. Wij zijn het enige vloerverwarmingsbedrijf waarvan de producten voldoen aan de Europese eisen en voorzien zijn van een CE-markering. Onze systemen hebben accreditaties van BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO en UL. Daarnaast zijn we lid van BEAMA en TTA. We werken met merken die aan dezelfde kwaliteitsnormen voldoen als wij.

Klantenondersteuning en uitgebreide garanties.

Al onze producten worden gedekt door toonaangevende garanties die het resultaat zijn van uitgebreide tests en onderzoeken. Veel van onze verwarmingssystemen hebben een beperkte levenslange garantie en onze SafetyNet Installatiegarantie™ beschermt je ook tegen onopzettelijke schade aan een systeem tijdens de installatie. We hebben een technische hulplijn en leveren uitgebreid online ondersteuningsmateriaal om onze klanten te helpen bij elke fase van hun project.

Investeringen in onderzoek en ontwikkeling onder leiding van wereldwijde verwarmingsdeskundigen.

We bieden technologisch geavanceerde systemen die voldoen aan de hoogste normen voor productkwaliteit, prestaties en klanttevredenheid. Onze eigen producten worden getest in ons eigen EN442-2 testcentrum in Duitsland en vervolgens gevalideerd in verschillende post occupancy monitoring huizen in Europa, waaronder het BRE Renewable House. Deze huizen stellen ons in staat om een uiterst gedetailleerde prestatiedatabase samen te stellen, die ons nauwkeurige kennis levert over hoe een Warmup-systeem zal werken en hoeveel energie het zal verbruiken.

Fulham Reach new build

Onze geschiedenis

Warmup is opgericht in 1994 en is een gecertificeerd ISO 9001:2015 Brits productiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van technologisch geavanceerde elektrische en water vloerverwarmingsoplossingen en verwarmingsaccessoires. We hebben dochterondernemingen en handelspartners in gebieden over de hele wereld en beheren meer dan 30 websites en meerdere hulplijnen voor technische ondersteuning voor al onze klanten.

Kijk hoe Warmup de huizen van Mark Selby en Sir Stirling Moss, OBE transformeerde

Stirling Moss

De energiezuinige vloerverwarming van Warmup werd gespecificeerd voor het huis van racelegende Sir Sterling Moss in het centrum van Londen.

Mark Shelby

Mark Selby had een laagbouw hydronisch verwarmingssysteem nodig voor zijn woningrenovatieproject en nieuwbouwuitbreiding.

get a quote

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven