thermostat banner living room

MSTAT handmatige thermostaat


Je hoeft geen programma in te stellen, de Warmup MSTAT is eenvoudig en intuïtief, zodat je binnen enkele seconden je comforttemperatuur kunt instellen met een draai aan de knop.

Belangrijkste kenmerken

icon

Twee sensoren

Lucht- en vloertemperatuurregeling

icon

Temperatuurregeling

Van 5 tot 35 graden

icon

16A schakelvermogen

De 16A schakelcapaciteit van de handbediende thermostaat MSTAT, 3.600 W bij 230V, is geschikt voor centrale verwarming, CV verwarming en elektrische vloerverwarming.

manual thermostat in bedroom

Eenvoudige regeling voor verwarmingssystemen

De verbeterde Warmup MSTAT is een handbediende thermostaat die zowel met centrale verwarming als vloerverwarming gebruikt kan worden. De comforttemperatuur instellen is eenvoudig met de MSTAT, draai gewoon aan de knop en laat de thermostaat de rest doen.

De MSTAT is ontworpen met een geïntegreerde dubbele lucht- en vloersensor en geeft je de keuze om een lucht- of vloercomforttemperatuur in te stellen.

De MSTAT is perfect voor kamers die geen behoefte hebben aan een vast verwarmingsprogramma en waar je een snelle en eenvoudige regeling van je verwarmingssysteem wilt. De MSTAT is snel en eenvoudig te installeren en kan in een standaard stopcontact worden verzonken.

Garantie

Warranty

3 jaar garantie

Dit product wordt geleverd met 3 jaar garantie. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Voor garantieregistratie, contacteer ons team

Technische informatie

Get A Quote

Geïnteresseerd in een slimme thermostaat?

Ons assortiment slimme thermostaten werkt samen met je smartphone om je optimaal, kostenefficiënt en energiezuinig te verwarmen.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven