modern bedroom

Vloerverwarming voor je slaapkamer


Maak van je slaapkamer de gezelligste kamer in huis met vloerverwarming.

beige bedroom interior

Voordelen van vloerverwarming in een slaapkamer

Een goede nachtrust is afhankelijk van een comfortabele en behaaglijke omgeving waarin je echt kunt ontspannen en het installeren van vloerverwarming in je slaapkamer is een geweldige manier om de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte om de kamer vanaf de vloer zachtjes te verwarmen tot de gewenste comforttemperatuur. Warmtestralers worden geregeld door onze geavanceerde thermostaten die ook een geoptimaliseerde, automatische warmteregeling kunnen bieden – wat betekent dat je slaapkamer op precies het juiste moment automatisch wordt verwarmd tot de voor jou ideale temperatuur. Vloerverwarmingen bieden ook meer ontwerpvrijheid, zodat je kunt genieten van meer ruimte in je slaapkamer zonder het ongemak van radiatoren, plinten of ventilatieroosters. Een vloerverwarming is de perfecte keuze voor een slaapkamer en creëert een ideale omgeving om bij te komen na een lange dag.

stylish bedroom interior design

Welk systeem is het beste voor mijn slaapkamer?

Onze elektrische vloerverwarmingssystemen zijn perfect voor renovaties van slaapkamers. Warmup biedt een breed assortiment elektrische verwarmingen die eenvoudig te gebruiken en snel te installeren zijn door een gekwalificeerde elektricien.

De Folieverwarming is een elektrisch systeem dat speciaal is ontworpen voor zwevende vloeren, zoals tapijt en laminaat. De Folieverwarming is geschikt voor grotere, rechthoekige kamers en levert een doorlopende aardlaag binnen de vloerconstructie, terwijl de warmte van de verwarmingskabel naar de slaapkamer wordt verspreid.

Het StickyMat-systeem is geschikt voor gebruik met verschillende vloerafwerkingen en heeft een zelfklevende achterkant die snelle installatietijden levert. Het maakt ook gebruik van de dunste verwarmingsdraad op de markt, wat betekent dat het gebruik van dit systeem slechts een verwaarloosbaar effect heeft op de opbouwhoogte van de vloer.

Als je een nieuw huis bouwt in plaats van gewoon renoveert, raden we je aan om eens te kijken naar onze Water Vloerverwarmingssystemen, die lage verbruikskosten hebben op lange termijn.

Beste vloerafwerkingen voor vloerverwarming voor slaapkamers

Het meest gebruikte vloermateriaal voor slaapkamers in NL is traditioneel laminaat, op de voet gevolgd door pvc, vinyl en parket. Warmup biedt een breed assortiment verwarmingsoplossingen die geschikt zijn voor alle soorten vloerbedekking. Bekijk onze vloeren pagina voor meer informatie.

modern bedroom white

Kosten van vloerverwarming in je slaapkamer

Warmup vloerverwarmingen hebben lagere verbruikskosten dan traditionele centrale verwarmingssystemen dankzij hun stralingswarmtetechnologie en grotere energie-efficiëntie. Bekijk onze verbruikskostencalculator om een idee te krijgen van hoeveel het zou kosten om je slaapkamer te verwarmen.

Om het maximale uit een vloerverwarming te halen, raden we altijd aan om het systeem te installeren met isolatieplaten en een Warmup thermostaat, die de efficiëntie van het systeem maximaliseert. Zie hieronder een voorbeeld van de kosten voor het installeren van een StickyMat-systeem van 150 watt in een slaapkamer met een verwarmd oppervlak van 10m2.

  • StickyMat voor 10m2 – €600 + BTW
  • Isolatieplaten voor 10m2 = €280 + BTW
  • Tempo – €110 + VAT

TOTAAL – 990 + BTW

(Adviesprijzen, vraag je dichtstbijzijnde winkel voor een meer nauwkeurige prijs)

modern bedroom

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, 's werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven