outdoor snowmelting and de-icing systems

Sneeuwsmelt- en ontdooisystemen

Verhoog de veiligheid van je huis in de winter door daken, opritten en paden sneeuwvrij en vorstvrij te houden met ons brede assortiment buitenverwarmingsoplossingen. Koud winterweer kan je huis extra belasten, vooral wanneer je opritten, terrassen, looppaden of trappen moet opscheppen en zout moet strooien of sneeuw moet ruimen van je dak of dakgoot. Warmup's assortiment sneeuwsmeltsystemen maakt gebruik van geavanceerde verwarmingstechnologie om deze problemen efficiënt en automatisch op te lossen.

snow melting cables

Wegdekverwarming

Gebruik voor het besneeuwen van opritten, paden, trappen, terrassen en balkons.


Bekijk Product ➝
self-regulating cables

Sneeuwsmeltkabels

Ideaal voor dak- en dakgoottoepassingen. Kan ook worden gebruikt voor vorstbescherming van buizen.


Bekijk Product ➝
snowmelting system pathway

Voordelen van het sneeuwsmeltsysteem

Toegevoegde waarde

De sneeuwsmeltsystemen van Warmup zijn op de lange termijn kosteneffectiever dan voortdurend zout strooien en kunnen de levensduur van daken, buizen en trottoirs verlengen. Onze systemen zijn ook een uitstekende investering die de waarde van een huis kan verhogen.

Geen mechanische ruimte nodig

Je hoeft geen ruimte in huis of garage in te ruimen voor apparatuur. Het systeem maakt gebruik van een kleine temperatuurregelaar voor aan de muur en een sensor voor op de stoep/dak.

Gemakkelijk te gebruiken

Eenmaal geïnstalleerd en ingesteld door een gekwalificeerde installateur, zorgen de verwarmingssystemen voor een consistente, automatische buitenverwarming; ze werken terwijl de gebruiker slaapt, aan het werk is of langere tijd niet thuis is.

Energie-efficiënt

De sneeuwsmeltsystemen maken gebruik van een systeem specifieke verwarmingsregelaar die de neerslag en vriestemperaturen registreert. Deze regelaars zorgen ervoor dat het systeem alleen actief is tijdens nuttige perioden en beperken verspilling van energie.

modern orangery with garden furniture

Regelaars voor buitenverwarming

Warmup levert een serie temperatuurregelaars en sensoren om de energie-efficiëntie van een sneeuwsmeltsysteem nauwkeurig te regelen en te maximaliseren.

De sensor van de regelaar wordt alleen geactiveerd wanneer de buitentemperatuur lager is dan een geselecteerde instelling en er sneeuw of ijs ligt. Bij het detecteren van vocht en een lage grondtemperatuur zal de controller automatisch gaan werken.

Gerelateerde artikelen

U hebt dus besloten dat u uw huis wilt verwarmen met energiezuinige vloerverwarming, maar hoe kiest u voor een elektrisch systeem of een systeem op basis van water?

Ontdek de perfecte verwarmingsoplossing voor je serre of aanbouwproject.

Heat pumps

Of u nu een professionele installateur bent of erover denkt een nieuw systeem in uw huis te installeren, u zult deze tips zeker nuttig vinden voor uw komende project.

get a quote

Direct een gratis Offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven