Denkt u erover om uw badkamer of natte ruimte opnieuw in te richten? Verhoog de stijl en het comfort van de ruimte met ons assortiment technologisch geavanceerde verwarmingssystemen en accessoires. Deze uitgebreide gids laat u zien hoe de Warmup Badkamer collectie u kan helpen om uw badkamer om te toveren in een oase van warmte. We gaan kijken naar:

 • Hoe ons assortiment roestvrijstalen radiatoren werkt om na een verfrissende douche
 • De beste elektrische radiator voor uw badkamer
 • Waar in een badkamer kunt u radiator plaatsen
 • Hoe zorg je elke ochtend voor een stoomvrije spiegel met de spiegelverwarming
 • Waarom vloerverwarming en wandverwarmingssystemen ideaal zijn om warmte te brengen in koude badkamers en natte ruimtes
 • Hoe isolatie essentieel is voor een energiezuinige badkamer

Realiseren van een luxueus en gezellig badkamer

De badkamercollectie brengt een reeks innovatieve badkamerverwarmingsoplossingen samen om van uw badkamer de gezelligste kamer in uw huis te maken. Met onze ruime keuze aan vloerverwarmingssystemen kunt u op een koude winterochtend genieten van stralend verwarmde badkamervloeren en onze roestvrijstalen, vloeistofvrije, verwarmde design radiatoren bieden warme handdoeken aan na een fijne bad of douche. Als u op zoek bent naar een schone en heldere spiegel die niet beslaat na een warme douche, bieden onze Spiegel Demisters een geweldige oplossing, terwijl ons StickyMat 3D-systeem luxueuze warmte brengt aan koude betegelde wanden..

Bekijk de badkamercollectie

Hoe zorgen verwarmde design radiatoren voor warme handdoeken na een verkoelende douche?

Er is niets beter dan een warme handdoek na een douche of bad, dus als u uw badkamer opknapt, overweeg dan de installatie van een design radiator om een vleugje luxe toe te voegen. De Warmup serie elektrische design radiatoren biedt een stijlvol design met een grote functionaliteit, tegen een toegankelijke prijs. De design radiatoren maken gebruik van onze elektrische verwarmingsdraadtechnologie om uw handdoeken snel op te warmen tot een optimale temperatuur met een gelijkmatige warmteverspreiding. Hierdoor zijn de rails vloeistofvrij – er is dus geen risico op lekkage en door de hoogwaardige roestvrijstalen constructie zijn ze ook bestand tegen vlekken en corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in uw badkamer. De elektrische design radiatoren zijn eenvoudig te installeren door een gekwalificeerde installateur en eenvoudig te gebruiken; u kunt ze bedienen via uw bestaande aardlek beveiligde badkamerverlichtingsschakeling voor automatische bediening of via een aparte aan/uit-knop.

Is een enkele of meervoudige elektrisch design radiator geschikter voor mij?

Of u nu een grote gezinsbadkamer renoveert of een kleinere natte ruimte of een en-suite badkamer opknapt, er is een Warmup elektrisch design radiator dat perfect past bij uw wensen. Zowel onze enkele stang als meerdere stangen modellen bieden gebruiksgemak en snelle montagetijden.

Modulaire enkelvoudig elektrische design radiator voor moderne natte ruimtes

Een kleine badkamer betekent niet dat u moet inleveren op stijl en functionaliteit en onze enkelvoudige design radiatoren zijn het perfecte accessoire voor uw natte ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende stijlen; de Tulsi biedt een afgerond ontwerp en de Burdock rail maakt gebruik van een vierkant ontwerp. Beide opties kunnen ook besteld worden in twee verschillende kleuren; een gepolijste afwerking en een geborstelde afwerking. Ze bieden een grote flexibiliteit voor het verwarmen van handdoeken in uw badkamer, omdat u ze modulair kunt installeren. Hang bijvoorbeeld drie gepolijste Tulsi verwarmde handdoekenrek op een rij aan uw badkamermuur voor een sculpturaal designstatement.

Enkele stang radiator

Ladder-stijl elektrische design radiatoren – ideaal voor grotere badkamers

Een grote gezinsbadkamer heeft een efficiënt en functioneel ontwerp nodig en onze collectie meervoudige ladder-stijl is groot genoeg om al uw huishoudhanddoeken op te warmen. Ze maken gebruik van een meer traditioneel ladderontwerp en zijn verkrijgbaar in twee stijlopties; de afgeronde Anise en de vierkante Hawthorn. Beide elektrische radiatoren worden geleverd in een gepolijste afwerking en er zijn drie maten waaruit u kunt kiezen; een 4-bar, een 6-bar en een 8-bar, zodat u de ideale rail kunt vinden die past bij de afmetingen van uw badkamer.

Meervoudige bar radiator

Kan ik overal in mijn badkamer elektrische radiatoren monteren?

Niet waar dan ook. Allereerst is het belangrijk om bewust te zijn van de verschillende “zones” binnen een natte ruimte of badkamer. Er zijn drie verschillende zones: 0, 1 en 2. Zone 0 is de zone in een badkamer die in direct contact staat met een watervoorziening, zoals de wastafel, de douche of het bad. Zone 1 is het gebied buiten dit centrum van de watervoorziening; het strekt zich uit tot 2,25 meter van het afgewerkte vloerniveau en heeft dezelfde breedte als de douche of het bad. Als een douchekop echter verder gaat dan dit, dan gaat Zone 1 door tot deze hoogte. Zone 2 is dezelfde hoogte als zone 1, maar reikt 0,6 meter verder dan de breedte van de douche of het bad. Producten die in ‘natte’ ruimten worden geïnstalleerd, hebben doorgaans een IP-classificatie die staat voor Ingress Protection en de mate van bescherming is voor een product dat bestand is tegen het binnendringen van vaste, vreemde voorwerpen en weerstand tegen vocht. Ons assortiment elektrische radiatoren heeft een IP55-classificatie, wat betekent dat ze binnen zone 1, 2 en buiten de zones kunnen worden geïnstalleerd. Zoals bij alle elektrische installaties moet het circuit worden beschermd door een aardlekschakelaar (RCD) van 30 mA. Alle elektrische aansluitingen moeten voldoen aan de huidige nationale of regionale bedradingsvoorschriften en de definitieve aansluitingen op de hoofdstroomvoorziening MOETEN worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien.

Wat zijn de voordelen van een verwarmde badkamerspiegel?

Zoals veel huizen biedt uw badkamer misschien weinig goede ventilatie – veel badkamers en natte ruimtes hebben geen ramen en zijn afhankelijk van kleine ventilatoren om vocht aan de lucht te onttrekken. Een veelvoorkomend neveneffect van dit probleem zijn beslagen badkamerspiegels. Tijdens en na een warm bad of douche zal deze opgesloten condensatie zich vormen op het oppervlak van uw spiegel – dus om dit tegen te gaan, installeert u een van onze spiegels om uw spiegel te transformeren in een schone en heldere verwarmde badkamerspiegel. Warmup spiegelverwarmingen hebben de vorm van een vlakke, elektrisch verwarmde folie die aan de achterkant van een spiegel wordt bevestigd. Ze zijn snel te installeren door een gekwalificeerde elektricien en kunnen worden bediend via het aardlek beveiligde verlichtingscircuit van de badkamer of met een aparte schakelaar.

Past de spiegelverwarming op mijn spiegel?

De spiegelverwarming biedt snelle opwarmtijden en is verkrijgbaar in drie maten; Klein – 260 X 360mm; Middelgroot – 360 X 560mm; Groot – 560 X 720mm. U kunt meer dan één spiegelverwarming op dezelfde spiegel installeren, waardoor ze perfect zijn voor het verwarmen van grote badkamerspiegels – door hun vlakke design kunnen ze ook gemakkelijk over de achterkant van de spiegels worden geplaatst.

Is mijn badkamer geschikt voor vloerverwarming?

Badkamers zijn een ideale ruimte in uw huis om te verwarmen met een vloerverwarmingssysteem en Warmup biedt een verscheidenheid aan zowel water- als elektrische vloerverwarmingen die geschikt zijn voor elk nieuwbouw- of badkamerrenovatieproject. Het kiezen van het beste Warmup Vloerverwarmingssysteem voor uw wensen is afhankelijk van een aantal zaken: de grootte van uw badkamer, de indeling van uw badkamer en de gekozen vloerafwerking. Na het selecteren van de ideale vloerverwarming voor uw behoeften, zijn de Warmup systemen eenvoudig te gebruiken en snel te installeren en brengen ze ontwerpvrijheid en energiezuinige warmte naar koude badkamers en natte ruimtes. Lees meer over de voordelen van het verwarmen van uw badkamer met een van de stralende vloerverwarmingen in onze blog vloerverwarming in douches en natte ruimtes.

Wat zijn de voordelen van een wandverwarmingssysteem?

Het StickyMat 3D-systeem brengt stralingswarmte naar betegelde badkamermuren en zorgt in combinatie met een Warmup-vloerverwarmingsoplossing voor een 360 graden luxueuze warmte in de kamer. Wandverwarming is ideaal om het verwarmde gedeelte van natte ruimtes en de badkamer te verwarmen en heeft als bijkomend voordeel dat het helpt om condensvorming op de badkamermuren te voorkomen, waardoor de kamer droger en frisser blijft. Het systeem heeft de vorm van elektrische verwarmingsmatten met onze gerenommeerde verwarmingsdraad die kant-en-klaar worden vastgeplakt op een zelfklevend gaas, waardoor het snel en eenvoudig door uw installateur kan worden geïnstalleerd. Het is een laag profielverwarming die geen invloed heeft op het niveau van uw muur en die gemakkelijk kan worden betegeld met de door u gekozen wandtegels in de badkamer. Het StickyMat 3D-systeem kan worden geregeld met een van onze vloerverwarmingsthermostaten.

Lees meer over het plaatsen van wandverwarming in uw badkamer

Hoeveel kost een elektrische wandverwarmingssysteem?

Ons wandverwarmingssysteem is verkrijgbaar in verschillende maten en prijspunten, vanaf €80 per m/2 adviesprijs. De verhoogde energiezuinigheid van onze systemen zorgt voor lagere bedrijfskosten op lange termijn in vergelijking met de meer traditionele vormen van badkamerverwarming.

Zal isolatie de energiezuinigheid van mijn vloer- en wandverwarming verbeteren?

Om de energiebesparing van een vloerverwarming en een wandverwarmingssysteem in uw badkamer te maximaliseren, raadt Warmup u altijd aan om onze isolatieplaten voor wanden en vloeren te installeren en een Warmup thermostaat te gebruiken om verdere kostenbesparingen te realiseren door u geld te besparen op uw verwarmingsfacturen. Onze hoogwaardige isolatie vermindert het warmteverlies en verbetert het reactievermogen van de verwarming aanzienlijk. Onze isolatieplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en door hun unieke eigenschappen kunnen ze ook worden gebruikt als tegelvloer – perfect in combinatie met ons StickyMat 3D-wandverwarmingssysteem.

Over de auteur

Offertetool van Warmup: direct, nauwkeurig, flexibel

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle vloertypes, kamers en projecten.

Vragen en antwoorden

Ontdek de meest gestelde vragen over de reeks verwarmingsoplossingen van Warmup

Warmup offerte

direct, nauwkeurig, flexibel

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

 • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
 • ✓ lage impact op vloerniveaus
 • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

 • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
 • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
 • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven