bathroom collection background blurred
wet heated towel rail

Elektrische handdoekhouder enkele stang


De enkele verwarmde handdoekrekken van Warmup geven een moderne draai aan een klassiek badkamerinterieur.

single-bar heated towel rails

Stijlvol modulair ontwerp

Een kleinere badkamer betekent niet dat je moet inleveren op stijl en functionaliteit en onze serie handdoekstangen met enkele stang is perfect om een modulair systeem te maken om handdoeken na een koele douche zachtjes te verwarmen. Warmup handdoekhouders met enkele stang maken gebruik van energiezuinige elektrische verwarmingstechnologie, zijn vloeistofvrij en leveren een gelijkmatige warmteverspreiding met snelle opwarmtijden – kies hoeveel je er wilt installeren voor totale ontwerpvrijheid. Bij een modulair ontwerp is het aan te raden om te zorgen voor een afstand van 250 mm tussen elke staaf.

single-bar heated towel rail

Verkrijgbaar in twee stijlopties

Verwarmde handdoekhouders met één stang leveren veel flexibiliteit voor jouw behoeften. Kies uit onze twee stijlopties; de Tulsi en de Burdock, beide verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en overweeg om er drie op een rij te installeren om een gedurfd, stijlvol middelpunt voor je badkamer te creëren.

De Tulsi ronde handdoekhouder met enkele stang

De Tulsi-rails hebben een prachtig afgerond ontwerp en combineren een gevoel van traditionele stijl met geavanceerde technologie. De vloeiende lijnen van de Tulsi-reeks zullen de pracht van elk badkamerrenovatieproject versterken.

De Burdock vierkante handdoekhouder met enkele stang

The Burdock style option brings a touch of modern industrial design to your bathroom. This collection of towel rails makes use of a squared design finish, offering a strong geometric element that will be ideal for contemporary wet rooms.

heated towel rails

Keuze uit afwerkingen

Kies de handdoekhouder Tulsi of Burdock met een gepolijste afwerking voor een hoogglans look – ideaal voor gebruik in badkamers met reflecterende wandtegels en bijpassende gepolijste kranen.

Kies een handdoekrek met geborstelde afwerking voor een klassieke look die een meer traditioneel badkamerthema met originele architecturale kenmerken tot zijn recht laat komen.

single-bar heated towel rail

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

Onze handdoekbeugels met enkele stang kunnen snel in je badkamer worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde installateur en kunnen worden bediend door ze aan te sluiten op je bestaande, met aardlekschakelaar beveiligde badkamerverlichtingscircuit of met een aparte aan/uit-knop.

Alle Warmup handdoekhouders worden geleverd met een bevestigingsset, met alle onderdelen die nodig zijn voor een succesvolle eerste installatie – hieronder vind je de uitgebreide installatiehandleiding voor onze Enkele handdoekhouders.

Technische informatie

Documentatie
Technische specificaties
Get A Quote

Creëer de perfecte badkamerbeleving

Onze verwarmde handdoekbeugels met meerdere stangen zijn perfect voor grotere kamers en vormen een opvallend middelpunt in je badkamer.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven