My Tiny Estate

My Tiny Estate


◩ Project type

Residentieel

◩ Project locatie

Warwickshire, VK

◩ Systeem specificaties
  • DCM-PRO Systeem
  • 6iE slimme thermostaat
  • Isolatieplaten
◩ Cliënt

My Tiny Estate

◩ Verwarmingssysteem

Elektrische vloerverwarming

◩ Projectgrootte

De uitdaging

Dean en Borja doen verslag van hun ambitieuze renovatie van een landgoed in Warwickshire via hun populaire blog en Instagram-account My Tiny Estate. Als onderdeel van de eerste fase van het project zette het projectontwikkelaarsduo hun zinnen op het transformeren van de 'dienstbadkamer' in een van de 300 jaar oude cottages. Vanwege het historische karakter van de badkamer was er geen bestaande warmtebron, dus werd een Warmup vloerverwarmingssysteem gespecificeerd als de primaire verwarmingsoplossing. De gekozen verwarming moest ook een eenvoudige installatiemethode bieden die sympathiek zou zijn voor de omgeving van het gebouw.

De oplossing

Omdat het ging om een badkamerrenovatieproject met één zone en vaste plafondhoogten, werd gekozen voor een elektrische vloerverwarming omdat deze systemen snelle installatietijden bieden met weinig opbouw van de vloer. De nieuwe vloerafwerking van luxueuze mozaïekmarmertegels betekende dat er ook een ontkoppelingslaag nodig was om volledige bescherming te bieden bij microbewegingen van de ondervloer. Ons DCM-PRO verwarmd ontkoppelingssysteem werd gekozen als de beste optie met een laag profiel, omdat het de vloertegels zou beschermen en tegelijkertijd een verwarmingsoplossing op maat zou leveren; de verwarmingskabels van het systeem konden gemakkelijk rond de vaste elementen van de badkamer worden gemanoeuvreerd. De 6iE slimme wifi-thermostaat werd geïnstalleerd om de verwarming te regelen en automatisch te verwarmen, zodat de nieuwe badkamer altijd de perfecte temperatuur heeft.

Het resultaat

De vloerverwarming van Warmup heeft gezorgd voor stralende warmte en een vleugje moderniteit in dit inspirerende project - en heeft geholpen om een verwaarloosde badkamer te transformeren in een luxe ruimte met elegante, historische kenmerken. "We gebruiken Warmup al vele jaren; het is een fantastisch merk dat altijd zeer betrouwbaar is geweest." - Borja de Maqua, My Tiny Estate

Productinformatie

Lees meer over de vloerverwarming die in dit project worden gebruikt.


Gerelateerde projecten

Ontdek meer inspirerende projecten van over de hele wereld


Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven