Tilney Street, Londen

1 Tilney Street


◩ Project type

Residentieel

◩ Project locatie

Londen, VK

◩ Systeem specificaties
  • Warmup Clypso Tackersysteem
  • Econna-12 system
  • StickyMat systeem
◩ Cliënt

KB Wilde Consulting Ltd

◩ Verwarmingssysteem

Water en Elektrische Vloerverwarming

◩ Projectgrootte

200m²

De uitdaging

Dit monumentale woongebouw ligt in een van de belangrijkste straten van het centrum van Londen en is uitgebreid gerenoveerd om het te moderniseren voor de nieuwe bewoners. Warmup vloerverwarming werd door de architecten gespecificeerd om een 'onzichtbare' en energiezuinige verwarmingsoplossing te bieden voor alle drie verdiepingen van het pand. Vanwege het historische karakter van het gebouw waren minimale ingrepen in de bestaande structuur nodig, dus er was een verwarmingssysteem nodig dat eenvoudig kon worden geïnstalleerd.

De oplossing

Er werd gekozen voor een hybride verwarmingsoplossing die de beste oplossing bood voor de verwarming van het hele gebouw; met water vloerverwarming systemen om de woonkamers te verwarmen en elektrische systemen om de meerdere badkamers te verwarmen. Aanvankelijk beschouwde de afdeling Projecten van Warmup ons Tectora water systeem als de meest geschikte verwarming om te gebruiken, maar de vloerbalken in het pand bleken verschillende hartafstanden te hebben, waardoor dit systeem moeilijk te installeren was. In plaats daarvan werd het Econna verwarmingssysteem gekozen omdat dit een geschiktere installatiemethode bood; het kon eenvoudig over de bestaande vloerbalken worden geïnstalleerd, waarbij de originele houten vloerafwerking opnieuw werd aangebracht over een 20 mm dek bovenop het verwarmingssysteem. In de kelder van het pand werd ons Clypso tackersysteem geïnstalleerd, dat ideaal is voor gebruik met zwevende dekvloeren, en in de badkamers werd de StickyMat elektrische verwarmingsmat geïnstalleerd, die een nauwkeurige, zone verwarmingsregeling biedt.

Het resultaat

Een uitgebreide hybride verwarmingsoplossing die volledig voldoet aan de eisen van de klant werd geïnstalleerd op alle drie verdiepingen van dit monumentale huis in Londen en levert een leven lang energiezuinige, stralende warmte.

Productinformatie

Lees meer over de vloerverwarming die in dit project worden gebruikt.


Gerelateerde projecten

Ontdek meer inspirerende projecten van over de hele wereld


Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven