Harcourt House, Londen

harcourt

Harcourt House


◩ Project type

Residentieel

◩ Project locatie

Londen, VK

◩ Systeem specificaties
  • Warmup Clypso tackersysteem
  • S3 Verdeler
  • Sticky Mat 3D Wandverwarming
◩ Cliënt

Vloerverwarming en wandverwarming

◩ Verwarmingssysteem

Vloerverwarming en wandverwarming

◩ Projectgrootte

5.478 m²

Harcourt

De uitdaging

Het Edwardiaanse Grade II monumentale Harcourt House, dat oorspronkelijk in 1907 werd ontwikkeld als woonhuis voordat het werd omgebouwd tot kantoren, ondergaat een ingrijpende herontwikkeling om er 25 luxe appartementen en penthouses van te maken. Hoewel het technisch gezien een renovatieproject is, zijn grote delen van de ontwikkeling nieuw gebouwd binnen de bestaande structuur. Warmup werkte samen met de hoofdaannemer om de verwarmingsoplossing te leveren voor zowel de gerenoveerde als de nieuwbouwgedeelten.

De oplossing

Met meer dan 5000 m² vloeroppervlak dat verwarmd moest worden, werd gekozen voor een combinatie van water systemen om de meest efficiënte verwarmingsoplossing te leveren. Een groot deel van het bestaande vloeroppervlak dat verwarmd moest worden, had een vloerconstructie met balken, dus kozen we voor het Tectora water systeem dat speciaal ontworpen is voor dit type ondervloer. In de nieuwbouwruimten hebben we het beproefde en geteste Clypso tackersysteem gebruikt, dat eenvoudig te installeren is in een ondervloer met dekvloer. Naast vloerverwarming werd ons StickyMat 3D wandverwarmingssysteem geïnstalleerd om de badkamers tijdens het hele project te verwarmen. Alle verwarmingssystemen worden aangestuurd door een gebouwbeheersysteem.

Het resultaat

De vloer- en muurverwarmingssystemen van Warmup combineren klassieke Britse architectuur met een eigentijdse verwarmingsoplossing en leveren een leven lang automatische, energiezuinige warmte aan de nieuwe bewoners van dit eersteklas gebouw in Londen.

Productinformatie

Lees meer over de vloerverwarming die in dit project worden gebruikt.


Gerelateerde projecten

Ontdek meer inspirerende projecten van over de hele wereld


Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven