/ Blog / Elektrische vloerverwarming

De beste vloerverwarmingsthermostaat kiezen

Op zoek naar een nieuwe thermostaat voor uw vloerverwarmingssysteem? In dit artikel bekijken we de perfecte verwarmingsregelaars voor zowel elektrische als watersystemen, zodat de verwarming van uw huis zo efficiënt mogelijk werkt. U zult het volgende leren: 

  • De voordelen van vloerverwarmingsregelingen 
  • Hoe slimme thermostaten u energie en geld kunnen besparen 
  • De beste vloerverwarmingsthermostaat voor elektrische systemen 
  • De ideale vloerverwarmingsregelaars 

Wat zijn de voordelen van een kamerthermostaat voor vloerverwarming? 

De keuze van de juiste thermostaat is van cruciaal belang om het meeste uit uw vloerverwarmingssysteem te halen. Vloerverwarmingen zijn een veel energie-efficiëntere verwarmingsmethode dan traditionele verwarmingssystemen en een systeemafhankelijke thermostaat maximaliseert deze efficiëntie, levert precieze warmte en vermindert energieverspilling. 

Wij bieden een breed assortiment thermostaten die geschikt zijn voor alle vloerverwarmingsoplossingen en elke thermostaat zorgt ervoor dat uw kamer wordt verwarmd tot het juiste warmteniveau voor uw behoeften door gebruik te maken van sensoren om de huidige omgevingstemperatuur van de ruimte te detecteren. 

Als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige aan/uit-regeling, dan zijn onze handmatige thermostaten geschikt voor u. Een digitale vloerverwarming thermostaat is een goede keuze als u een basisverwarmingsschema wilt instellen. Als u geïnteresseerd bent in functies zoals afstandsbediening van uw verwarming vanaf uw smartphone of automatische verwarming, dan is onze collectie Smart-regelaars de beste keuze. 

Waarom verdient een slimme vloerverwarming thermostaat de voorkeur? 

Vloerverwarming biedt lage bedrijfskosten en het gebruik van een slimme thermostaat om uw systeem te regelen kan u helpen geld te besparen op uw energierekeningen. Een slimme thermostaat verbetert de voordelen van een programmeerbare thermostaat door niet alleen op maat gemaakte verwarmingsschema’s mogelijk te maken, maar ook te voorzien in automatische verwarming en toegang via uw smartphone via de Warmup MyHeating-app. Uw huis zal dus altijd de juiste temperatuur hebben, op het juiste moment, voor u – wat de energie-efficiëntie en duurzaamheid van uw verwarmingssysteem aanzienlijk verbetert. 

Welke Warmup vloerverwarmingsthermostaat voor elektrische systemen is geschikt voor mij? 

Elektrische vloerverwarming is ideaal om renovatieprojecten te voorzien van ‘onzichtbare’ stralingswarmte. Dankzij het vlakke ontwerp en de eenvoudige installatiemethoden is het perfect voor gebruik in elke kamer van uw huis. 

Bijna al onze regelaars kunnen worden gebruikt met een Warmup elektrisch vloerverwarmingssysteem , maar als u overweegt een nieuw systeem aan te schaffen of uw vloerverwarmingsthermostaat wilt upgraden, dan is onze 6iE Smart WiFi Thermostaat of Element WiFi Thermostaat een ideale optie. De 6iE is ‘s werelds eerste vloerverwarmingsregelaar die gebruik maakt van een Smartphone touchscreen. Het stijlvolle, high-spec ontwerp met een full-colour scherm maakt het bedienen van uw verwarming net zo intuïtief als het gebruik van uw telefoon. Lees meer over de voordelen van de 6iE in ons artikel van een expert. 

De Element WiFi-thermostaat 

De Element WiFi Thermostaat is een van onze nieuwste innovaties op het gebied van vloerverwarming en is ontworpen met eenvoud en functionaliteit in het achterhoofd. De Element kan worden gebruikt met alle Warmup vloerverwarmingsoplossingen en maakt gebruik van aanraaktoetsen met een duidelijk, grafisch display voor nauwkeurig warmtebeheer. Het klassieke, discrete ontwerp past in elk interieur en is volledig compatibel met onze smartphone-apps, zodat u kunt genieten van stralende, automatische warmte en grote besparingen op uw energierekening. 

De Element kan worden gebruikt in combinatie met de 6iE als onderdeel van een verwarmingsaanpak met meerdere zones. Vloerverwarming kan worden geïnstalleerd als ‘zones’ – wat betekent dat er afzonderlijke systemen worden gebruikt voor verschillende delen van uw huis, waarbij elke zone wordt geregeld door een eigen thermostaat. U kunt meerdere thermostaten regelen met de MyHeating-app of via uw MyWarmup onlineportaal. 

Hoe stel je een vloerverwarmingsthermostaat in? 

Al onze thermostaten zijn eenvoudig in gebruik en eenvoudig te installeren en in te stellen. In ons online kenniscentrum vindt u instructies voor vloerverwarmingsthermostaten, technische specificaties en de handleiding van de vloerverwarmingsthermostaat voor de door u geselecteerde thermostaat. 

Op zoek naar een nieuwe thermostaat te kopen? Vraag vandaag nog een gratis online offerte aan om de beste thermostaat voor uw huis te vinden of gebruik onze verkooppunten pagina om de dichtstbijzijnde Warmup leverancier te vinden. 

Over de auteur

Offertetool van Warmup: direct, nauwkeurig, flexibel

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en watervloersystemen die compatibel zijn met alle vloertypes, kamers en projecten.

Vragen en antwoorden

Ontdek de meest gestelde vragen over de reeks verwarmingsoplossingen van Warmup

Warmup offerte

direct, nauwkeurig, flexibel

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven