water underfloor heating background blurred
manifold s3 actuator

Thermomotor S3 Verdeler


De WHS-M-S3-ACT230 thermomotoren worden gebruikt in combinatie met de Warmup S3 verdelers om de kleppen van het circuit te regelen. Tijdens bedrijf verbruikt de thermomotor minder dan 1 W stroom, waardoor het de meest efficiënte actuator in zijn klasse is.

Voordelen

icon

360° Statusindicator

De heldere, blauwe schijf bovenop de thermomotor levert zichtbaarheid onder elke hoek en voelbare indicatie op moeilijk zichtbare plaatsen.

icon

Eenvoudige montage

Met een aparte montagekraag en actuator is het eenvoudig om de kraag vast te schroeven voordat je de thermomotor vastklikt.

icon

Energiezuinig

Met een stroomverbruik van slechts 1 W is deze 5e generatie thermomotor extreem energiezuinig.

manifold s3 actuator

Helpt water vloerverwarming circuit te regelen

De thermomotoren worden ‘opengeklapt’ geleverd, zodat ze gemakkelijk gemonteerd en in bedrijf gesteld kunnen worden. In deze toestand staat de indicatorschijf slechts een klein beetje omhoog en is er geen blauw zichtbaar.
Na het voltooien van de eerste volledige vermogenscyclus werkt de thermomotor op een normaal gesloten manier, waarbij de klep wordt geopend wanneer er stroom wordt geleverd op basis van de verwarmingsvraag van het vloerverwarmingssysteem.

Voor regeling van verdelers met meerdere zones worden Warmup S3 thermomotoren toegevoegd aan elk circuit. Deze 5e generatie thermomotoren verbruiken elk minder dan 1 W wanneer ze actief zijn, zijn waterbestendig tot klasse IP54, uiterst betrouwbaar en milieuvriendelijk.

Ze worden ‘vergrendeld’ geleverd voor eenvoudige ‘klik’-montage uit de doos. Tijdens het gebruik toont de duidelijke 360° indicator de huidige klepstand, van de uitgeschakelde, normaal gesloten stand tot volledig open. Hij levert een bedieningskracht van 100N op de klep en voorkomt dat er onbedoeld vloeistof door de klep stroomt tijdens het gebruik of het testen van de druk.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in:

Warmup pex-a pipe

Buizen

Kies uit 2 soorten buizen; PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT – afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

hydronic underfloor heating control centre

Bedradingscentrale

Alle water systemen hebben een regelcentrale nodig die samenwerkt met de thermostaten en de warmtebron, zoals een ketel of warmtepomp.

Thermostaat

Choosing the correct control system is crucial in ensuring that your heating system works in the most efficient way.

Get A Quote

Offerte aanvragen en vandaag online bestellen

Gebruik onze online offertetool om het beste water-vloerverwarmingssysteem voor jouw project te vinden en koop het direct bij Warmup.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven