3iE programmable thermostat banner in kitchen

Programmeerbare thermostaten

Warmup programmeerbare thermostaten hebben een gebruiksvriendelijke interface en zijn eenvoudig in te stellen en te programmeren voor individuele behoeften. Programmeerbare thermostaten werken volgens jouw schema; zo voorkom je energieverspilling en bespaar je op je energierekening.

TEMPO THERMOSTAAT

De Tempo van Warmup is een eenvoudig te gebruiken programmeerbare kamerthermostaat. Met behoud van de draaiknopfunctie en een digitaal beginscherm om de huidige temperatuur en instellingen duidelijk te zien, programmeer je eenvoudig je verwarmingsschema volgens jouw behoeften. Zo voorkom je energieverspilling en bespaar je op je energierekening.


Bekijk Product ➝
3iE programmable thermostat in kitchen

Wat is een programmeerbare thermostaat?

De programmeerbare thermostaten van Warmup zijn een geweldige manier om bewuster en energiezuiniger te leven. Ze zijn geavanceerder dan handmatige thermostaten met hun energiecontrolefunctie en kunnen worden ingesteld voor individuele behoeften en schema’s, zodat je huis warm en comfortabel is als je thuis bent en op lagere temperaturen werkt als je weg bent of slaapt.

Deze verwarmingsthermostaten van Warmup hebben geavanceerde algoritmes om energie te besparen en zo je energierekening te verlagen. Een programmeerbare thermostaat kan de tijd leren die je vloerverwarmingssysteem nodig heeft om je ruimte op te warmen en zorgt ervoor dat je huis nooit oververhit raakt.

tempo programmable thermostat controls

Eigenschappen van programmeerbare thermostaten

Proportionele adaptieve functie

De proportionele adaptieve functie zorgt ervoor dat de kamer niet oververhit raakt, waardoor er minder energie wordt verspild. De temperatuur in een kamer stijgt nooit tot een oncomfortabel niveau omdat de thermostaat stopt met verwarmen zodra de gewenste kamertemperatuur is bereikt.

Gemakkelijk te gebruiken

Warmup programmeerbare thermostaten hebben duidelijke, gemakkelijk af te lezen schermen waarop de programmadetails worden weergegeven. De interface is eenvoudig en het duurt slechts enkele minuten om ze de eerste keer perfect in te stellen.

modern black kitchen

Stijlvol Ontwerp

Warmup digitale programmeerbare thermostaten hebben een eigentijds en stijlvol ontwerp dat past bij de wandafwerking van elk huis. De Tempo thermostaat is verkrijgbaar in Porselein Wit en Piano Zwart.

Vroege start algoritme

Het vroege start algoritme leert hoe lang het duurt om de kamer op te warmen en activeert de vloerverwarming zodat deze geleidelijk opwarmt tot de ideale temperatuur voor jou, op het juiste moment voor jou.

Andere soorten thermostaten

6ie smart wifi thermostat

Slimme thermostaat

De Slimme verwarmingsregelaars van Warmup werken zowel met vloerverwarmings- als centrale verwarmingssystemen en helpen je geld te besparen op je energierekening.

MSTAT manual thermostat

Handmatige thermostaat

Als je de voorkeur geeft aan een eenvoudige thermostaat met draaiknop om je vloerverwarmingssysteem te regelen, kijk dan eens naar het assortiment handthermostaten van Warmup.

Gerelateerde artikelen

modern white bedroom

Vind de antwoorden op een aantal populaire vragen over de innovatieve technologie van vloerverwarming.

Lees onze gids voor experts over het verlagen van de koolstofuitstoot van je huis.

ido

Direct een gratis offerte aanvragen

Verander de manier waarop je je huis verwarmt met Warmup, ‘s werelds best verkochte vloerverwarmingsmerk.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven