Waarom vloerverwarming van Warmup installeren

Vloerverwarming is een schonere, efficiëntere manier om een huis te verwarmen en is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Onze assortiment elektrische vloerverwarmingen en waterverwarmingen hebben minder energie nodig om optimale comforttemperaturen te bereiken dan traditionele verwarmingssystemen en met deze verhoogde energie-efficiëntie kun je rekenen op lagere verbruikskosten op lange termijn. De ‘onzichtbare’ aard van vloerverwarming zorgt ook voor volledige vrijheid bij het ontwerpen van je huis, zonder stijlonderbrekingen door lompe radiatoren en blootliggende leidingen.

Alles wat je moet weten

Dunste BEAB goedgekeurde elektrische vloerverwarming draad

Wij bieden de dunste multi-strengs verwarmingsdraad met dubbele fluorpolymeer coating (minder dan 1,8 mm in diameter) op de markt, zodat je je klanten de allerbeste oplossing kunt bieden. Bovendien verhoogt het de vloerniveaus niet en is het BEAB goedgekeurd, waardoor het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. En het beste van alles is dat het snel en eenvoudig te installeren is.

Bespoke Water Underfloor Heating Solutions

Our water underfloor heating systems come fully designed and supplied with a full set of high-quality components and controls ready for installation. Systems are available in a number of configurations and components guaranteed to perfectly match your project and budget.

Ultramoderne thermostaten

We bieden een uitgebreid assortiment thermostaten die we zelf hebben ontwikkeld op basis van onze gedetailleerde kennis van de werking van hydronische en elektrische vloerverwarming en centrale verwarmingssystemen. Belangrijker nog, ze zijn ontworpen met kennis van hoe mensen verwachten dat ze functioneren.

Hybrid Underfloor Heating Solutions

Hybride vloerverwarming oplossingen

We zijn experts in zowel elektrische als watergebaseerde vloerverwarmingsoplossingen, wat betekent dat we de unieke mogelijkheid hebben om een hybride systeem aan te bieden, waarbij het beste van beide systemen wordt gebruikt.

Met een hybride systeem kun je beneden een water vloerverwarming installeren waar kamers vaker en langer worden gebruikt en boven een elektrische vloerverwarming in badkamers en/of slaapkamers. Je kunt vertrouwen op Warmup als expert op beide gebieden om de twee verwarmingsoplossingen naadloos te integreren.

Pipes

Op de Warmup PE-RT hydronische Buis zit levenslange garantie.

Ze worden geleverd met keuze uit 2 soorten buizen: PE-RT en PE-RT/AL/PE-RT. Deze keuze garandeert dat je het best mogelijke systeem hebt, afgestemd op jouw specifieke installatie en budget.

Op de PE-RT vloerverwarmingsbuis krijg je levenslange garantie voor meer gemoedsrust. Andere Buizen hebben een Garantie van 50 jaar. Het is bestand tegen hoge druk, knikbestendig en aanzienlijk flexibeler dan concurrerende PE-RT buizen, wat betekent dat het systeem duurzaam en eenvoudig te installeren is.

buying a thermostat

Als je vragen hebt, helpen we je graag!

Transform the way you heat your home with Warmup, the world’s best-selling floor heating brand.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven