Onze sites bekijken

Er wordt anonieme internet log informatie, gedragspatronen en het aantal bezoeken aan de pagina’s verzameld. Cookies worden bij elk bezoek aan onze site opgehaald, zodat je niet bij elk bezoek opnieuw registratiegegevens hoeft in te voeren. Je kunt cookies in je browser uitschakelen, maar dit kan ertoe leiden dat onze website niet volledig werkt.

Betalingen, gegevens en formulieren

Een betaling doen

We gebruiken een beveiligde betalingswebsite van derden om betalingen te verwerken. We slaan je kaartgegevens niet op. Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij we moeten voldoen aan een wettelijke verplichting.

Interactie met ons op sociale media

Als je wilt deelnemen aan discussies of wilt reageren op promoties op deze sites, moet je persoonlijke gegevens leveren. Wij verzamelen geen andere persoonlijke gegevens dan de gegevens die door de social media site zelf worden verzameld.

Onze websiteformulieren invullen

Je naam en adres zijn nodig zodat we je vraag kunnen beantwoorden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden. Als je het snelle offerteformulier invult, bewaren we deze gegevens tot drie maanden na de looptijd van je project.

support helpdesk office

Gegevensbeveiliging en privacy

Gegevens worden bewaard op beveiligde servers. We gebruiken encryptie om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal en misbruik, evenals tegen onbevoegde toegang en openbaarmaking. We geven je gegevens niet door aan derden zonder je voorafgaande toestemming.

Uw rechten op persoonlijke gegevens

U hebt rechten met betrekking tot de gegevens die wij van u bewaren. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via personaldata@warmup.com of door te schrijven naar: Warmup Plc. Gegevensaanvraag, 702 Tudor Estate, Abbey Road, Londen NW10 7UW.

We zouden het op prijs stellen als je duidelijk de reden voor je verzoek kunt aangeven; we zullen dit beoordelen en onze functionaris voor gegevensbescherming zal je binnen een maand na ontvangst antwoorden. Houd er rekening mee dat niet alle rechten onder alle omstandigheden van toepassing zijn, als dit het geval is zullen we je hierover informeren.

smart thermostat android ios app for smartphone mobile phone

Een Slimme Thermostaat registreren

De bijbehorende MyHeating app linkt naar een externe tariefvergelijkingssite om de Autoswitch-functie in te schakelen. Je persoonlijke gegevens zijn nodig om Autoswitch te activeren. De vergelijkingssite geeft geen informatie door aan andere bedrijven dan de leverancier die je hebt geselecteerd.

Toestemming krijgen om marketinginformatie te ontvangen

Huiseigenaren in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Belgie en Groot-Brittannië die onze website invullen, willen we ook graag benaderen met informatie over energiebesparing en onze producten. We zullen dit echter alleen doen als zij ons hiervoor toestemming hebben gegeven.

EMEA-klanten die onze websiteformulieren invullen, sturen we geen marketinginformatie.
Voor alle klanten die zich hebben aangemeld voor het ontvangen van marketingcommunicatie van ons, respecteren we hun recht om later van gedachten te veranderen; daarom hebben we in alle marketinge-mails een optie opgenomen om zich af te melden.

buying a thermostat

Klaar voor een offerte?

Transform the way you heat your home with Warmup, the world’s best-selling floor heating brand.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven