E-mail Disclaimer

Vertrouwelijkheid:

Alle e-mails van een geregistreerd Warmup-adres (en eventuele begeleidende documenten) bevatten privé-informatie die vertrouwelijk kan zijn en door de wet wordt beschermd: het is ten strengste verboden om deze e-mails of hun bijlagen openbaar te maken, te kopiëren, te verspreiden, er actie op te ondernemen of erop te vertrouwen. Als u per ongeluk een e-mail hebt ontvangen, bieden wij u onze verontschuldigingen aan en verzoeken wij u ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen en de e-mail onmiddellijk van uw systeem te verwijderen. We kunnen gegevens over e-mailverkeer en de inhoud van e-mails controleren om de noodzakelijke service- en beveiligingsnormen te handhaven.

Adviezen en vertegenwoordigingen:

Elke mening die wordt geuit in een e-mail van een Warmup-adres is niet noodzakelijk die van Warmup Plc. Het bedrijf, zijn directeuren en medewerkers staan niet in voor de nauwkeurigheid of volledigheid ervan, tenzij het tegendeel uitdrukkelijk schriftelijk wordt verklaard op notitiepapier van het bedrijf, ondertekend door een directeur van het bedrijf.

Aansprakelijkheid

Warmup doet er alles aan om haar netwerk virusvrij te houden, maar u bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van e-mails en eventuele bijlagen op virussen, omdat we geen aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor de gevolgen voor u van een virus dat via e-mail wordt overgebracht.

Warmup – Bedrijfsinformatie:

Warmup GmbH (handelend onder de naam Warmup) is een bedrijf geregistreerd in Duitsland onder bedrijfsregistratienummer HRB 216293.

Offerte aanvragen:

Warmup biedt een uitgebreid assortiment elektrische en water vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor alle vloertypen, ruimtes en projecten.

Elektrische systemen

  • ✓ Ideaal voor zones kleiner dan 50m²
  • ✓ lage impact op vloerniveaus
  • ✓ Ideaal voor renovaties

Offerte elektrische systeem
Thumbnail [200x250]

 

Watersystemen

  • ✓ Ideaal voor grotere zones van meer dan 50m²
  • ✓ Geschikt voor bestaande CV-systeem
  • ✓ Ideaal voor nieuwbouw

Offerte water systeem
Thumbnail [200x250]
For areas of 24m2 or more, use our full quoting system
Scroll naar boven