Warmup's SafetyNet garantie

Als uw verwarmingssysteem beschadigd raakt tijdens de installatie, voor dat de vloerafwerking wordt geplaatst. Zal Warmup het systeem (maximaal 1 verwarming) gratis vervangen door hetzelfde model, indien er aan de volgende richtlijnen wordt voldaan:
  1. Na aanschaf van een Warmup® vloerverwarmingskit dient u zich aan alle aanbevolen installatieprocedures in de installatiehandleiding te houden. Het niet opvolgen van de instructies maakt de garantie ongeldig.
  2. Indien u een fout maakt en de nieuwe verwarming raakt beschadigd voordat u de tegelvloer heeft gelegd, stuurt u de beschadigde verwarming binnen 30 dagen terug naar Warmup vergezeld van uw originele gedateerde aankoopbon.
Belangrijk:
  1. Gerepareerde verwarmingen hebben een garantie van slechts 5 jaar. Warmup is in geen geval aansprakelijk voor de reparatie of vervanging van enige tegels die eventueel worden verwijderd of beschadigd om de reparatie uit te kunnen voeren.
  2. De SafetyNet™ installatiegarantie dekt geen andere vormen van schade, misbruik of onjuiste installatie als gevolg van ongeschikte lijm of ondervloeromstandigheden. De gratis vervanging van een verwarming is beperkt tot één per klant of installateur.
  3. Schade aan de verwarming die ontstaat nadat de tegels zijn gelegd, bijvoorbeeld door het optillen van een tegel nadat de lijm is opgedroogd of door bewegingen van de ondervloer met vloerschade tot gevolg, wordt niet door de SafetyNet™ garantie gedekt.
© Warmup plc | Elektrische Vloerverwarming BE 84
84