Warmup product garanties

  • Warmup® systemen zijn de enige vloerverwarmingssystemen op de markt die door de volgende toonaangevende onafhankelijke testinstanties met een wereldwijd erkend keurmerk worden aanbevolen: ASTA BEAB, CE, KEMA, SEMKO, NEMKO, UL, GS en VDE. Vanwege het vertrouwen dat we in onze eigen producten hebben, kunt u van onze originele en uitgebreide garanties profiteren.
Levenslange garantie
waaronder zij zijn geinstalleerd. Voor meer informatie over onze levenslange garantie verwijzen wij u naar de installatiehandleidingen van de relevante vloerverwarmingssystemen.
15 jaar garantie
Als u voor de Warmup folievloerverwarming kiest bent u gedekt gedurende een periode van 15 jaar, meer informatie over Warmup's 15 jarige garantie kunt u in de installatiehandleiding van onze folievloerverwarming vinden.
10 jaar garantie
Warmup's 10 jarige garantie is van toepassing op het betonkabel systeem van Warmup. Meer details over de garantie en de bijbehorende voorwaarden en bepalingen vindt u in de installatiehandleiding van Warmup's betonkabel systeem.
5 jaar garantie
Warmup's Elektrische handdoekradiator komt met een garantie van 5 jaar.
3 jaar garantie
Je krijgt een garantie van 3 jaar bij het bestellen en installeren van al van onze Warmup thermostaten. Details kunt u vinden in de installatiehandleiding van onze thermostaten.
© Warmup plc | Elektrische Vloerverwarming BE 83
83