De voordelen van vloerverwarming

Comfort
Met een lagere temperatuur dan conventionele verwarmingssystemen, zorgt elektrische vloerverwarming voor een comfortabele en gelijkmatige stralingswarmte over uw gehele vloeroppervlakte. Pas de programmering van uw thermostaat aan uw leefstijl aan en u kunt zonder zorgen genieten van behaaglijke warmte wanneer u dit wenst.
Veilig & Ruimtelijk
Geheel onzichtbaar- in tegenstelling tot radiatoren ligt elektrische vloerverwarming compleet onder de vloer. Dit is de droom van elke interieur designer, om 100% van de ruimte te kunnen benutten. Geïsoleerd, geheel ondervloers en rechtstreeks aangesloten op het elektriciteitsnet is de Warmup elektrische vloerverwarming volledig veilig, zonder kans op direct contact met het verwarmingselement wordt elk risico op verbranding of verstikking uitgesloten.
Economisch en Simpel
Elektrische vloerverwarmingssystem zorgen voor een snelle en gelijkmatige verdeling van warmte, dit helpt uw energiekosten verlagen. Met behulp van één van onze programmeerbare thermostaten kan de temperatuur met precisie en gemak worden geregeld, dit brengt evenzeer besparingen met zich mee. Warmup vloerverwarmingssystemen zijn flinterdun, flexibel in afmetingen en zijn eenvoudig te vormen voor installatie. In veel gevallen hoeven deze systemen simpelweg uitgerold te worden.
Hygiënisch en Gezond
Vanwege de aard van elektrische vloerverwarming bereikt u een volledig verwarmde woning op de gezonde manier. De gelijkmatige warmteverspreiding voorkomt luchtcirculatie waarin stof en allergenen rondzweven, dit in tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen. Warmup® vloerverwarming wordt dan ook aangeraden door diverse Astma organisaties.
Ontdek de voordelen van straalverwarming boven de traditionele verwarming.
© Warmup plc | Elektrische Vloerverwarming BE 71
71