Verschillende Warmup® systemen

Warmup biedt een GRATIS offerteservice aan om te garanderen dat u de juiste producten voor uw project heeft.
Weet u welk elektrisch vloerverwarmingssysteem het best geschikt is voor uw project? Dit gedeelte helpt u met het bepalen het juiste systeem voor uw vloer.
Het Warmup losse kabelsysteem is ontworpen met een ultradun, dubbeladerig verwarmingselement van 2mm. Door de kleine doorsnede van het element kan deze snel worden geïnstalleerd zonder ophoging van het vloerniveau. Ideaal voor installatie in asymmetrische oppervlaktes.
De verwarmingsmat van Warmup is een simpel concept; Het verwarmingselement is bevestigd op een sterke glasvezelmat. Rol de mat uit op de ondervloer, sluit deze aan op de thermostaat en hier kan direct boneop getegeld worden. Ideaal voor makkelijke installatie in grote en symmetrische oppervlaktes
Vloerverwarming voor laminaat en houten vloeren - de Warmup® Folievloerverwarming is een gestroomlijnd elektrisch vloerverwarmingssysteem dat is ontworpen voor gebruik onder laminaat, hout, gelijmd hardhout en andere zwevende vloeren.
Geschikt voor meerdere vloerafwerkingen; de Warmup® vloerverwarming met betonkabel systeem kan eenvoudig in cementen ondervloeren van elk formaat worden geïnstalleerd. Ook aanbevolen voor dikkere vloerafwerkingen zoals plavuizen.
Door uw vloer te isoleren met Warmup© isolatieplaten, kunt u de opwarmperiode aanzienlijk verkorten en zodoende de verbruikskosten met maar liefst 50% verminderen.
© Warmup plc | Elektrische Vloerverwarming BE 2
2